INTRODUCTIE
THUISADMINISTRATIE
BEWINDVOERING EN MENTORSCHAP
NALATENSCHAPPEN
PRAKTISCHE HULP
TARIEVEN
CONTACT
foto hulp
PRAKTISCHE HULP

Een zelfstandig leven leiden is belangrijk voor u. U streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven (al dan niet in uw eigen woning). Wanneer dit minder goed gaat, kan dat erg vervelend zijn.
Uw zelfredzaamheid blijft voor u belangrijk. Met sommige praktische zaken kunt u wat ondersteuning en hulp gebruiken. AdminCura helpt en begeleidt u daar graag bij.

Bij het aanvragen van persoonlijke hulpmiddelen of bepaalde voorzieningen kunnen wij voor u bemiddelen. Dit kan zijn bij persoonlijke- of huishoudelijke zorg.

Ook bij verhuizingen staan wij voor u klaar en helpen wij u daar waar u maar wilt. Als u naar een andere woning (bijvoorbeeld een kleinere zorgwoning) gaat verhuizen, kunnen wij u veel werkzaamheden uit handen nemen, zoals alle voorbereidingen voor uw verhuizing, het regelen van de administratieve zaken en helpen bij de verhuizing zelf. Ook voor tal van praktische zaken in en om uw huis, zoals kleine reparaties of kleine zorgtaken staat AdminCura voor u klaar.

Als u het niet prettig vindt om alleen naar een arts of instantie te moeten gaan of als u bijvoorbeeld graag een keer een wandeling wilt maken, maar niet alleen meer durft, is er een mogelijkheid dat er iemand van ons met u meegaat.

Algemene voorwaarden