INTRODUCTIE
THUISADMINISTRATIE
BEWINDVOERING EN MENTORSCHAP
NALATENSCHAPPEN
PRAKTISCHE HULP
TARIEVEN
CONTACT
foto administratie
thuisadministratie

Het op orde houden van de (financiƫle)thuisadministratie kan een lastig karwei zijn.
Dit kan door diverse omstandigheden onoverzichtelijk geworden zijn. Wellicht door het wegvallen van uw partner, die de administratie altijd heeft gedaan of bijvoorbeeld uw lichamelijke of geestelijke situatie, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.
Niet iedereen kan of wil in deze situatie een beroep doen op zijn of haar omgeving.

AdminCura biedt hiervoor de helpende hand.
Onze consulenten helpen u graag bij het op orde brengen en het bijhouden van uw thuisadministratie. Samen met u inventariseren wij wat u belangrijk vindt en welke service u van ons wenst. Papieren zoeken we uit en gooien weg wat weg kan. Wat overblijft wordt overzichtelijk gesorteerd, gearchiveerd en verwerkt. Hierbij hoort natuurlijk ook het verrichten van de nodige betalingen, het indienen van declaraties bij uw zorgverzekeraar en aanvragen van toeslagen waar u recht op heeft.
Deze service bieden wij aan in een abonnement (zie tarieven) Zo bent u verzekerd van een administratie die altijd op orde is, zonder dat u hier verder omkijken naar heeft.
Wij denken graag met u mee!

Het invullen en indienen van de jaarlijkse belastingaangifte ervaren veel mensen als lastig en vervelend, waardoor er onnodig geld blijft liggen. AdminCura kan voor u de aangifte inkomstenbelasting verzorgen en indien nodig uitstel aanvragen voor het indienen en betalingen.

Algemene voorwaarden